Det er godt å være meg!

Det er godt å være meg! - Louise Spilsbury | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Louise Spilsbury
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Det er godt å være meg!.pdf
ISBN
3441846861477

BESKRIVELSE

Denne boken handler om DEG som er ungdom! Hva er selvfølelse og hvordan får du det bedre med deg selv? Boken er morsom og lærerik og gir deg mange gode råd fra alt om hva kroppsspråket ditt røper om deg til hvordan du kan stoppe mobbing. Målet er at du skal mene det når du sier: Det er godt å være meg!

Flere har spurt meg om dette og det er virkelig … Hva er en fagorganisasjon? Hva er vitsen med å være fagorganisert? Hva kan en fagforening gjøre for meg? Det er mange gode grunner til at du skal organisere deg, og hvorfor du skal velge NITO. Det er din tur nå Du var før meg, bare gå. Ja, det er din tur nå Jeg kan vente, du skal få 1.

Ja, det er din tur nå Jeg kan vente, du skal få 1. Alle har lyst til å komme først Bli konge på haugen og være størst Men når vi er mange og køen er lang Da passer det godt med et smil og en sang Det er din tur nå Du var før meg, bare gå.

RELATERTE BØKER