Vekk meg hvis jeg sovner

Vekk meg hvis jeg sovner - Eivind Hofstad Evjemo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Hofstad Evjemo
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Vekk meg hvis jeg sovner.pdf
ISBN
8326600193986

BESKRIVELSE

Eivind Hofstad Evjemo fikk Tarjei Vesaas debutantpris 2009 for Vekk meg hvis jeg sovner."Morfar er sigen og trøtt og lener seg til stabbursveggen, kanskje han står og grunner på noe ondt, for han har dette bekymra draget over øynene, jeg holder slipehjulet i gang og smugtitter, kyrne står utenfor fjøset og tråkker rundt i søla og venter på å bli sluppet inn, de drikker fra badekaret som sto inne i huset for mange herrens år siden, bak fjellene holder sola på å gli ned, alle har sett en sånn himmel, teltet står fremdeles nede i hagen, gjennomtrekt av regn." En båt legger til. En gutt og morfaren trår inn i fjæra med ei balje småsei. Søsteren dukker opp rundt et hushjørne. Fjøskattene sover i solflekkene i hagen, like ved et bord som står dekket til en familie. Kyrne venter i skogen - storoksen sendes til slakt. Tiden går og en verden trues av søvnen og glemselen.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Vekk meg hvis jeg sovner av Eivind Hofstad Evjemo (ISBN 9788202353995) hos Adlibris.com.

Prøv Storytel Vekk meg hvis jeg sovner. 2.67 3 5 Forfatter: Eivind Hofstad Evjemo.

RELATERTE BØKER