Trekonstruksjoner; beregning og dimensjonering

Trekonstruksjoner; beregning og dimensjonering - John Eie | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Eie
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Trekonstruksjoner; beregning og dimensjonering.pdf
ISBN
2095512149273

BESKRIVELSE

Boka handler om tre som konstruksjonsmateriale, og gjennomgår beregning og dimensjonering etter NS-EN 1995-1-1 (2009), eurokode 5. 3.utgave 2012

Det kan anbefales å ta Kurs 1 før dette kurset, for å få en grunnleggende forståelse av tre som materiale anvendt i bygninger, og de særlige utfordringene med brann, lyd og fukt. Dimensjonering av trekonstruksjoner Boken søker å videreføre kunnskapen fra Petter Aunes tobindsverk Trekonstruksjoner , samt implementere ny standard Eurokode 5. Den er derfor aktuell både for undervisning og innen praktisk konstruksjonsarbeid for ingeniører. Les Trekonstruksjoner; beregning og dimensjonering boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Praktisk bruk av de forskjellige beregningsmodellene er forklart med et stort antall regneeksempler. I en tiårsperiode fra 1994 hadde Bell undervisningsansvaret for faget «Trekonstruksjoner», og han har siden 1990-årene vært medlem ... 18.5 Brannteknisk dimensjonering.

RELATERTE BØKER