Smarte leiligheter

Smarte leiligheter En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Smarte leiligheter.pdf
ISBN
7341213942376

BESKRIVELSE

Denne boken viser leiligheter med forskjellige arkitektoniske og designmessige løsninger fra hele verden. Boken er delt inn etter antall rom i hver leilighet. Den siste delen tar for seg de siste trendene innen dekorasjoner. Boken har parallell tekst på norsk, svensk, dansk og finsk.

Denne boken viser leiligheter med forskjellige arkitektoniske og designmessige løsninger fra hele verden. Boken er delt inn etter antall rom i hver leilighet.

Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Liten leilighet på 47 kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen. En liten, men luftig leilighet med industrielt preg.

RELATERTE BØKER