Nikolai og gjengen

Nikolai og gjengen - Jean-Jacques Sempé, René Goscinny | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Jacques Sempé, René Goscinny
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Nikolai og gjengen.pdf
ISBN
2067702589780

BESKRIVELSE

Ny bok i verdensberømt fransk serie! Rampegutten Nikolai har litt av en gjeng med venner. William har en kjemperik pappa som kjøper alt William ønsker seg. En annen heter Helmer, han spiser hele tiden og er alltid klissete på fingrene. Og så er det Ansgar, som er best i alle fag og som har briller. Severin fikk også briller, men tror du han ble best i klassen av den grunn? Nei.Nikolai og vennene hans er fulle av ville påfunn. Stakkars de voksne som kommer ut for Nikolai og gjengen! Bøkene om Nikolai har solgt millioner av eksemplarer, har kommet ut i over 40 land og har sjarmert barn og voksne over hele verden.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris William har en kjemperik pappa som kjøper alt William ønsker seg. En annen heter Helmer, han spiser altfor mye og er alltid klissete på fingrene.

René Goscinny og Jean-Jacques Sempé. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER