Muren

Muren - Don Winslow | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Don Winslow
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
Muren.pdf
ISBN
1358775898758

BESKRIVELSE

"Muren er en perfekt miks av narkothriller, rå krim og politisk drama." - Asbjørn Slettemark. Hva gjør man når grensene viskes ut? Når man ikke lenger vet hvem som kjemper på riktig side? I over 40 år har Art Keller kjempet ved frontlinjen i USAs lengste konflikt - krigen mot narkotika. Nå er han sjef for DEA, det føderale narkotikapolitiet, og oppgaven er å overvinne de meksikanske kartellene som skaper kaos i Mexico og tar livet av tusener på begge sider av grensen. Problemet er at kartellene har forbindelser helt inn i maktens korridorer i Washington. Nå viser det seg også at den nyvalgte presidenten gjør forretninger med nettopp de narkogangsterne Keller forsøker å stanse. Med ett er han ikke bare i krig med de meksikanske kartellene, men også med sitt eget lands politiske ledelse. I denne boken tegner Don Winslow et rystende og gripende bilde av situasjonen på begge sider av grensen og fletter sammen skjebnene til desperate junkier, brutale narkogangstere, korrupte politikere og idealistiske politifolk og journalister.

Da fotograf Knud Knudsen kom fra Hardanger til Bergen tidlig på 1850-tallet bodde han i Muren. Muren er blitt selve symbolet på hvordan Trump skal gjøre USA mektig igjen. Etter at mellomvalget nylig ga demokratene større innflytelse i Kongressen, er den også blitt et skjær i USAs ... Muren er eit namn som er nytta om fleire byggverk som gjerne har vore særs viktige i nærområdet.

Se hans roller (9) og relasjoner (5) i næringslivet - og hvilke bransjer Samuel Muren er aktiv i. Den kinesiske muren er 21.196 km. lang og dermed verdens lengste mur.

RELATERTE BØKER