Muren

Muren - Don Winslow | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Don Winslow
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Muren.pdf
ISBN
3136935897562

BESKRIVELSE

"Muren er en perfekt miks av narkothriller, rå krim og politisk drama." - Asbjørn Slettemark. Hva gjør man når grensene viskes ut? Når man ikke lenger vet hvem som kjemper på riktig side? I over 40 år har Art Keller kjempet ved frontlinjen i USAs lengste konflikt - krigen mot narkotika. Nå er han sjef for DEA, det føderale narkotikapolitiet, og oppgaven er å overvinne de meksikanske kartellene som skaper kaos i Mexico og tar livet av tusener på begge sider av grensen. Problemet er at kartellene har forbindelser helt inn i maktens korridorer i Washington. Nå viser det seg også at den nyvalgte presidenten gjør forretninger med nettopp de narkogangsterne Keller forsøker å stanse. Med ett er han ikke bare i krig med de meksikanske kartellene, men også med sitt eget lands politiske ledelse. I denne boken tegner Don Winslow et rystende og gripende bilde av situasjonen på begge sider av grensen og fletter sammen skjebnene til desperate junkier, brutale narkogangstere, korrupte politikere og idealistiske politifolk og journalister.

Bak muren lå det en "dødsone" som var flombelyst hele natten, patruljert av hunder og bevoktet fra tårn. Muren mellom USA og Mexico skal gå gjennom en nasjonalpark der blant andre apache-krigere er begravet. Foto: Matt York / AP.

Den omstridte muren på palestinsk område blir en ... Kjøpe Mur | Steinhandel.no. Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt utemiljø.

RELATERTE BØKER