Mørket over Breitinden

Mørket over Breitinden - Kaja Nylund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaja Nylund
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Mørket over Breitinden.pdf
ISBN
8266943444034

BESKRIVELSE

Mannfolkene er på sauesanking i Dalsjorda da det går et stort ras fra Breitinden. Rebekka og Birgit kan ikke gjøre annet enn å vente, men så kommer en blødende Sigmund løpende oppover bjørkealleen ... Sigmund var rødsprengt i ansiktet etter anstrengelsen og ble stående og hive etter pusten foran henne. - Det gikk ras over oss ... Æ må, æ må ri etter doktoren! Gode Gud, det ser stygt ut! Tobias har bestemt seg for å reise hjem til Ørsnes, og da Rigmor forstår at hun er i ferd med å miste ham, blir hun desperat.

Han jobber nå [når?] ved Diakonhjemmet.. Skeie er utdannet prest fra Menighetsfakultetet, og jobbet som kapellan i Søreide menighet i Fana prosti i Bergen fra 2007 til 2013 før han begynte ved Diakonhjemmet.Han har gitt ut bøker, driver med foredrag og programvirksomhet, og har skrevet flere salmer og sanger, både ... Den mørke hemmeligheten.

- Det gikk ras over oss ... Mørket over Breitinden (Rebekka #12) ebok. 79,-Legg eboken i handlekurven 79,-79,-Kan leses i våre gratis apper for iPhone/iPad og Android, iBooks, på Kindle Kan leses i EBOK.NO-appene Forfattere Kaja Nylund (forfatter) Forlag Schibsted.

RELATERTE BØKER