Minneteppet

Minneteppet - Ann O'Loughlin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann O'Loughlin
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Minneteppet.pdf
ISBN
6441320001541

BESKRIVELSE

Connie Carter har mistet alt og alle hun holdt kjær. Når hun forlater hjemmet sitt i New York og flytter til et forfallent herskapshus i Irland, håper hun å finne svar på hvorfor ektemannen gjorde det grusomme han gjorde. Og hvorfor pløyde han alle pengene deres inn i det falleferdige Ludlow Hall før han døde - uten å fortelle henne det?I begynnelsen forsøker Connie å unngå landsbyboerne, helt til hun blir presentert for Ludlow-fruene, en syforening som trenger et fast sted å møtes. Når Ludlow-fruene syr minnetepper for å huske dem de har elsket og mistet, kommer også hemmelighetene fra fortiden til overflaten.

mai 2020 Mental Helse Løper for Mental Helse Carl-Simon Grimwade tok beina fatt for et godt formål. 27.

Tekstilkunstner Eline Medbøe har i samarbeid med LEVE samlet etterlatte i hele landet for å delta i prosjektet. Medbøe mistet sin mor i selvmord i 1996 og ideen til Minneteppet fikk hun med bakgrunn i ønsket om å bruke sine erfaringer til noe positivt: å gi mening til det meningsløse for seg selv og andre etterlatte. Med minneteppet har du den perfekte bakgrunnen på bilder, for å vise hvordan babyen din vokser fra måned til måned.

RELATERTE BØKER