Min vinkjeller. Praktisk notatbok for alle som samler på vin

Min vinkjeller. Praktisk notatbok for alle som samler på vin - Eirik Myhr | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Myhr
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Min vinkjeller. Praktisk notatbok for alle som samler på vin.pdf
ISBN
3409341358753

BESKRIVELSE

Dette er boken for alle som kjøper inn litt vin - enten du har et lite lager i kjelleren eller noen flasker i skapet på soverommet. Denne hendige boken sørger for at du alltid har oversikten. På hver side kan du skrive ned vinens navn, navn på produsent, druetype, hvor du kjøpte den, pris og hva du spiste til. Dessuten kan du skrive ned din egen smaksopplevelse av vinen. Et "must" for alle som virkelig setter pris på et godt glass. Dessuten inneholder boken sitater på hver side, som ikke bare er morsomme, men som også gir gpde råd.

Nordiska nationalrätter. Arne Brimi, Eirik Myhr, Bengt Sjöström og Aase Strømstad.

Praktisk notatbok for alle som samler på vin fra Bokklubber Dette er boken for alle som kjøper inn litt vin - enten du har et lite lager i kjelleren eller noen flasker i skapet på soverommet. Denne hendige boken sørger for at du alltid har oversikten.

RELATERTE BØKER