Logistikk

Logistikk - Jon Hammer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Hammer
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Logistikk.pdf
ISBN
3694215978876

BESKRIVELSE

Boken gir oversikt over og en grunnleggende forståelse for helheten innenfor emnet logistikk med eksempler fra bilbransjen.En forutsetning for å få bedre kapitalutnyttelse i en bedrift, er blant annet at man har en effektiv logistikk. En bedrift med kontroll over sin logistikk, har et konkurransefortrinn i forhold til sine konkurrenter.Boken beskriver hvilke elementer et logistikksystem bør bestå av og sammenhengen mellom dem. Den viser også hvordan en bedrift kan gjennomføre en analyse av de forskjellige styringselementene som kan være aktuelle. En naturlig del av dette er en presentasjon av ulike modeller og teknikker for hvordan vi lager prognoser, styrer lager og produksjon.Boken gir en breddebeskrivelse heller enn en dybdebeskrivelse. Det vil derfor kunne være tilfeller hvor leseren kanskje vil savne enkelte beskrivelser som går i dybden. Men boken er en innføring i emnet logistikk, ikke en utdypende fremstilling.

Viser til solide resultater fra de mange forbedrings-prosjektene han har vært ansvarlig for. Det som er viktig for kunden, er viktig for oss Vi skal være våre kunders beste samarbeidspartner Kvalitet i alle ledd Norges fremste transportør på miljø Logistikk med merverdi Få et vidt spekter av verdiøkende tjenester basert på dine spesifikke behov LES MER OM HVA VI KAN HJELPE TIL MED. Track & Trace Track myDSV Track & Trace (Login) Selvhjelpsportal.

Det handler om best mulig flyt og å oppnå høyest mulig effektivitet til lavest mulig pris. Vg2 Transport og logistikk på Etterstad videregående skole, avd Ullevål åpnet dørene for Vg1-elever for å vise mulighetene de har å by på. Med på laget hadde de representanter fra 20 bedrifter i bransjen.

RELATERTE BØKER