Jakten på Juliana

Jakten på Juliana - Runar Bang | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Runar Bang
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Jakten på Juliana.pdf
ISBN
4906318875150

BESKRIVELSE

Ute i skogen er det en hemmelig hytte i et tre. Her møtes den hemmelige klubben til Tuva, Erlend og Stian som kalles 3i13 eller "Tre i et tre". En dag oppdager Tuva en mystisk jente i hytta. Jenta heter Juliana. Hun har rømt og livredd for å bli funnet. De tre vennene hjelper henne med å skjule seg i et kapell i skogen. Veggene i kapellet er dekket av bilder av rømlinger som Gud har hjulpet. Men hva flykter Juliana fra? 3i13 har fått et mysterium å løse. Samtidig må de beskytte jenta fra en fare som stadig kommer nærmere ... En spennende fortelling for barn i skolealder.

I pakken får du også et nytt, stort aktivitetshefte! Les mer. Vår pris Han leder jakten på Lucky.

Og om det å vere trygg når ein trur på Jesus. Vi inviterer deg som er 9 år til gode samlingar omkring dette temaet. Jakten på kjærligheten er klar med en ny sesong og nye bønder på søken etter kjærligheten.

RELATERTE BØKER