Hest, hest, tiger, tiger

Hest, hest, tiger, tiger - Mette Eike Neerlin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Eike Neerlin
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Hest, hest, tiger, tiger.pdf
ISBN
8519882745162

BESKRIVELSE

Tragikomisk og prisvinnande ungdomsbok! Honey er van med å klare det meste: Lage mat. Handle inn. Ta seg av søster si. Og på skulen prøver ho å vere venn med alle. Men ho har eit problem: Ho lyg. Det er nesten så ho ikkje kan kontrollere det. Og slik kjem ho ein dag til å ta ein buss ho slett ikkje skulle med - ein busstur som snur opp ned på kvardagen hennar.

Kapittel 4 - Om ein tur på Dyrehavsbakken Kvart år før sommarferien begynner, er det nokre foreldre frå klassen som ... Pris: 170,-. e-bok, 2017.

Med dette var i ein av dei periodane då mormor drakk litt ... Kjøp Hest, hest, tiger, tiger fra Tanum Tragikomisk og prisvinnande bok. Honey er van med å klare det meste: Lage mat.

RELATERTE BØKER