Helt grønn?

Helt grønn? - Mona Lande | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Lande
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Helt grønn?.pdf
ISBN
3882770669619

BESKRIVELSE

Dette er boken for deg som starter helt fra scratch. Helt grønn? gir grunnleggende veiledning i hagestell for den uerfarne. Her finner du det en nybegynner i hagen trenger å vite, lettfattelig og konkret framstilt. I boken forklares alt på en grundig og klar måte: planlegging, valg av planter, såing, planting, stell og vedlikehold. Her er også nyttige fakta, oversikt over utstyr, plantelister og dessuten en liste over viktige ord og uttrykk. Forfatteren formidler gleden det gir å ha en hage og viser at hagearbeid er en hyggelig aktivitet, ikke bare en plikt. Boken passer både for den som flytter inn i nybygd hus med en såvidt påbegynt uteplass, og for den som overtar en hage etter forrige beboer. Helt grønn? er illustrert med både dekorative og informative fotografier.

webdesign: Line ... Helt Grønn Plenfrø Standard. Helt Grønn Plenfrø Standard.

Det finnes mer utfyllende artikkel/artikler på . Hei, jeg er Line Evensen. Jeg etablerte Helt Grønn Design i 1999, og har siden vært gründer med mange års erfaring som bl.a interiørarkitekt, hagedesigner og klesdesigner.

RELATERTE BØKER