Helt grønn?

Helt grønn? - Mona Lande | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Lande
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Helt grønn?.pdf
ISBN
4722354197413

BESKRIVELSE

Dette er boken for deg som starter helt fra scratch. Helt grønn? gir grunnleggende veiledning i hagestell for den uerfarne. Her finner du det en nybegynner i hagen trenger å vite, lettfattelig og konkret framstilt. I boken forklares alt på en grundig og klar måte: planlegging, valg av planter, såing, planting, stell og vedlikehold. Her er også nyttige fakta, oversikt over utstyr, plantelister og dessuten en liste over viktige ord og uttrykk. Forfatteren formidler gleden det gir å ha en hage og viser at hagearbeid er en hyggelig aktivitet, ikke bare en plikt. Boken passer både for den som flytter inn i nybygd hus med en såvidt påbegynt uteplass, og for den som overtar en hage etter forrige beboer. Helt grønn? er illustrert med både dekorative og informative fotografier.

Sosiale medier. Følg oss på facebook. Helt Grønn Design forhandler et utvalg av håndlagede designlamper og belysning for private hjem, hager, offentlige rom og installasjoner.

Helt Grønn på Fredbo. webdesign: Line ... Helt Grønn Plenfrø Standard.

RELATERTE BØKER