Gone; lyset

Gone; lyset - Michael Grant | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Grant
DIMENSJON
10,59 MB
FILNAVN
Gone; lyset.pdf
ISBN
7819359413799

BESKRIVELSE

Endelig kommer avslutningen av den spennende serien, Gone. Over ett år har gått siden alle de voksne forsvant. I løpet av den tiden har utallige kamper blitt utkjempet: kamper mot sult, løgn, pest og ikke minst kampene mellom det gode og det onde. Vil barna i Perdido Beach klare å overleve, eller vil de omkomme i denne siste maktkampen?

Vil barna i ... Lysets hastighet i vakuum er en konstant hastighet c (Latin: celeritas «raskhet» eller «fart»), som i dag er definert til = som igjen er 1 079 252 848,8 km/t. Lyset fra solen tar omtrent 8 minutter på å nå jorden..

Det er 6 bøker i serien, jeg er på venteliste på den siste (kan ikke vente!). Det er en perfekt serie hvis du skal på en lang ferie; når du først har begynt å lese, er det nesten umulig å legge fra seg boka. Med lysgardiner, også kalt lysnett, er det enkelt å skape julestemning og gjøre selv et beskjedent bygg om til et blikkfang.

RELATERTE BØKER