Feminisme pågår

Feminisme pågår - Sassa Buregren, Elin Lindell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sassa Buregren, Elin Lindell
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Feminisme pågår.pdf
ISBN
6291049434864

BESKRIVELSE

Hva er feminisme, og hvorfor er det viktig? Her er kommer endelig en humoristisk, sammenfattende og enkel bok om feminisme! Et aktuelt tema som det utrolig nok ikke finnes barnebøker om på det norske markedet. Feminisme pågår kom på svensk i 2016, og har fått fantastisk mottakelse i hjemlandet. Den er lettlest, med korte kapitler og humoristiske illustrasjoner. Elin Lindell er journalist, forfatter og illustratør. Sassa Buregren er svensk kunstner og forfatter. Boka er oversatt til norsk av Beate Muri, som har bearbeidet teksten med norske eksempler og skrevet egne introduksjoner til sentrale personer i norsk kvinnehistorie.

Feminism pågår innehåller mycket jag tycker varje ung människa - och gammal med för den delen - borde läsa. Endelig kom denne boka - "Feminisme pågår" av Sassa Buregren og Elin Lindell! 👍🏻 Super faktabok om feminisme som tar for seg feminismens historie, hvorfor feminisme fortsatt er viktig i dag og misforståelser omkring det å være feminist, inkludert personlige historier og gode argumenter for likestilling! Kjøp bøker av Sassa Buregren. ...

Den er lettlest, med korte kapitler og humoristiske illustrasjoner. Elin Lindell er journalist, forfatter og illustratør.

RELATERTE BØKER