Engelsk blå ordbok

Engelsk blå ordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,52 MB
FILNAVN
Engelsk blå ordbok.pdf
ISBN
6790055100392

BESKRIVELSE

Tillatt brukt ved eksamen. Over 85 000 oppslagsord og over 50 000 uttrykk. Etter råd fra bokhandlere er innholdet i dette standardverket for engelsk nå enda bedre tilpasset kursdeltakere og videregående skoleelever. 3000 nye oppslagsord: fremsnakke, strømme, selfie, Brexit og fake news er selvsagt med. Omtrent 40 % av artiklene er blitt forbedret fra forrige utgave - blant annet er tusener av nye uttrykk og eksempler har kommet til. Boken dekker britisk og amerikansk engelsk fra slang og dagligspråk til fagord og formelt språk. Kjønn ved norske oppslagsord og uregelrett bøyning av norske verb er til hjelp for brukere med andre morsmål. Midtsidene innholder alt man trenger av grammatikk og praktiske opplysninger. Ordboken er oversiktlig og uten vanskelige forkortelser. Idiomer (sulten som en ulv), faste forbindelser (nedlegge veto) og preposisjonsuttrykk (distant from, distant with) er plassert i alfabetisk rekkefølge under oppslagsordene, da uttrykk er noe av det vanskeligste å håndtere i et fremmed språk . Se flere detaljer på kunnskapsforlaget.no/engelsk

Engelsk-spansk(!)-norsk ordbok: Det høres kanskje snodig ut, men her finner du en "triangel-ordbok" som oversetter mellom engelsk, spansk og norsk. Blå oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Ordboken er oversiktlig og uten vanskelige forkortelser.

pris: kr 569.00 bla-bla på engelsk. Vi har to oversettelser av bla-bla i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk-engelsk ordbok.

RELATERTE BØKER