En fremmed i huset

En fremmed i huset - Shari Lapena | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shari Lapena
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
En fremmed i huset.pdf
ISBN
8340586109690

BESKRIVELSE

Hvor godt kjenner du den du bor med? Karen og Tom er lykkelig nygift. De bor i et fint hus, og selv om de ønsker seg barn, har de foreløpig friheten til å gjøre hva de vil. Men en dag er ikke Karen der da Tom kommer hjem fra jobb. Bilen hennes er borte, men døren er ulåst og både lommebok og mobil ligger igjen. Etter en stund kommer politiet på døren og forteller at hans kone er på sykehus. Hun har vært med i en trafikkulykke i en veldig frynsete del av byen. Karen har sluppet unna ulykken med noen få skrammer, men hun husker ingenting. Ikke hva hun gjorde eller hvorfor hun befant seg i det skumle strøket. Da hun kommer hjem, merker hun at ikke alt er som det skal være. Noen har vært i huset deres. Politiet tror ikke på henne, de tror hun prøver å skjule noe. «En fremmed i huset» er en psykologisk spenningsroman fra Shari Lapena forfatteren bak bestselgeren «Naboparet».

De bor i et fint hus, og selv om de ønsker seg barn, har de foreløpig friheten til å gjøre hva de vil. Men en dag er ikke Karen der da Tom kommer hjem fra jobb. Kjøp En fremmed i huset fra Bokklubber Hvor godt kjenner du den du bor med? Karen og Tom er lykkelig nygift.

Eg sat og att med ei kjensle av at han minte meg om noko eg hadde lese før. No ser eg at ... KRISTIANSAND: - Det er klart at det er en ubehagelig opplevelse å våkne av at det er en fremmed person i huset sitt.Vi har fått et godt signalement av inntrengeren, og håper å kunne finne ut hvem dette er, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt. Køb En fremmed i huset af Shari Lapena som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen.

RELATERTE BØKER