En farefull ferd

En farefull ferd - Rachel Rhys | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Rhys
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
En farefull ferd.pdf
ISBN
6431194845749

BESKRIVELSE

Året er 1939, og krigen i Europa er i ferd med å bryte ut. Lily Shepherd flykter fra England og reiser med passasjerskip til Australia. Livet om bord er fascinerende og uvirkelig, med overdådige selskap og vakre solnedganger. Men det er flere på skipet som flykter fra noe, og innen de er i land, har det brutt ut en verdenskrig, to av passasjerene er døde og livet vil aldri mer bli det samme.

Men det er flere på skipet som flykter fra noe, og innen de er i land, har det brutt ut en verdenskrig, to av ... Bli med på en farefull ferd gjennom Midt-Østen med eventyreren Levison Wood. Han vil prøve å tegne et bilde av den arabiske halvøy, et bilde som rommer flere perspektiver på en region som er mest kjent for sine uendelige konflikter. I dette vinduet skal du finne tabell a1 for oppslagsordet farefull.

Men kongen etterlater seg en liten sønn, Håkon Håkonsson, som er gjemt bort hos moren Inga fra Varteig (Ane Ulimoen Øverli) på Østlandet, der de danskstøttede Baglerne har kontrollen. En farefull ferd under krigen Artikkeltags. debatt; meninger; ...

RELATERTE BØKER