En av oss sover

En av oss sover - Josefine Klougart | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Josefine Klougart
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
En av oss sover.pdf
ISBN
7027667050179

BESKRIVELSE

Josefine Klougart skriver sine romaner i en stillferdig, lyrisk prosa, hvor temaer som tilblivelse, tilknytning, tilhørighet og motsatsen hjemløshet går igjen. I «Én af os sover» handler det om det å miste en man elsker, om bruddet med en man trodde man hadde for alltid. Men boka er også et festskrift til kunsten og poesien. For selv om den beskriver en voldsom følelse av ensomhet og tap, henvender også den seg til et «du», med dets håp om at også dét kan deles.

"Så enkelt är det alltså ... Att gå från en stressig vardag in i filmer som dessa, in i en bok som En av oss sover, är en tempoväxling och avgiftning som är ganska jobbig till en början. Jag försöker lägga pussel och det frustrerar mig att jag inte riktigt greppar handlingen.

"Så enkelt är det alltså ... Om du er en av de som sliter med å få nok søvn bør du oppsøke hjelp fra lege, særlig om du ikke sover i det hele tatt. En annen løsning er søvnpreparatet Sleepwell Forte .

RELATERTE BØKER