Den kappekledde

Den kappekledde - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
9,93 MB
FILNAVN
Den kappekledde.pdf
ISBN
2194071559940

BESKRIVELSE

Vi er på Finnskogen i 1874. Bondedatteren Amalie har forelsket seg i skogfinnen Mitti, men er redd for hva foreldrene vil si når de får vite at hun er kjæreste med en finnegutt. Som liten jente var Amalie vitne til at en kappekledd mann kastet en ung kvinne i fossen. Minnene om dette forfølger henne. Hvem var den unge kvinnen? Hvorfor ble hun drept? Og er han som den drepte henne fremdeles i området?

Forsøker ånden å advare - eller vil ... Kjøp Den kappekledde vender tilbake fra Tanum På Finnskogen kan ingen føle seg trygge. Anjalan er tilbake, dessuten er det sett ulv og bjørn i området.

Amalie er ute og rir med Ola da hun føler at noen forfølger henne. Plutselig er den kappekledde der og hvisker at hun må holde seg unna Furulia. SPILLOVERSIKT: Spillverdenen til den populære LEGO Batman vender tilbake i et actionfylt eventyr av en annen verden! I LEGO Batman™ 3: Beyond Gotham forener den kappekledde helten krefter med superheltene i DC Comics' univers og drar ut i rommet for å forhindre at den onde Brainiac ødelegger jordkloden.

RELATERTE BØKER