Den glemte landsbyen

Den glemte landsbyen - Lorna Cook | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lorna Cook
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Den glemte landsbyen.pdf
ISBN
1676192448140

BESKRIVELSE

Perfekt for fans av Santa Montefiore, Lucinda Riley og Kate Morton! Bestselgende Lorna Cook har skrevet en tidløs, medrivende og oppslukende historie om kjærlighet og svik. Boken har solgt over 150.000 i hjemlandet England. Kan en hemmelighet fra fortiden endre fremtiden? 1943: Verden er i krig, og beboerne i den lille landsbyen Tyneham blir nærmest over natten bedt om å overlate hjemmene sine til den britiske hæren. Like før utflyttingen fører en forferdelig handling til at tre av beboerne forsvinner for alltid. 2018: På ferie i Dorset kommer Melissa over et mystisk fotografi av en kvinne som en gang levde i Tyneham, og hun blir fast bestemt på å finne ut mer om hennes historie. Men den glemte landsbyen skjuler en grusom hemmelighet, og Melissas leting etter sannheten vil endre livet hennes på måter hun aldri kunne forestille seg ...

Klikk her for bli den første til å gi din mening Den glemte landsbyen Lorna Cook ; ... Bestill flere av samme forfatter.

Når du drar gjennom provinsen Cádiz, kan du leie et feriehus i Vejer de la Frontera.. "Nonnearken" på dette bildet er en av de mest besøkte monumentene i byen, ved siden av nonneklosteret i det gamle jødiske kvartalet. FEIL STED: 81-åringen skal ha blitt så sjokkert over at han ankom den tyske landsbyen Rom i stedet for den italienske hovedstaden, at han glemte å sette på håndbrekket før han gikk ut av bilen. Aladdin - Den forunderlige Lampe.

RELATERTE BØKER