deLillos komplett

deLillos komplett En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,15 MB
FILNAVN
deLillos komplett.pdf
ISBN
8572118636521

BESKRIVELSE

deLillos komplett inneholder alle tekstene til deLillos, inklusiv de fra høstens album.deLillos har levert lydsporet til en hel generasjon, enten det var min bebi som dro av sted, noen som var tøffe i pysjamas, sommerminner og atter drikk vin, en dame under bordet som er full, men pen, Oslo som en egen plant - alle har vi vel en favoritt?Lars Lillo-Stenberg har i samarbeid med de andre låtskriverne gått gjennom alle tekstene på nytt og laget helt nye anvisinger for å spille dem på gitar. Intet vor- eller nachspiel er komplett uten denne boka.Med forord av Lars Lillo-StenbergEn unik samling

Han har i tillegg utgitt flere soloalbum, og han har også arbeidet med teatermusikk, og opptrer sporadisk med hobbybandet Young Neils. I år gjør deLillos en helt spesiell opptreden på Øyafestivalen. I anledning Neste Sommers 25-års jubileum skal bandet fremføre det populære albumet i sin helhet og i rekkefølge fra begynnelse til slutt..

De regnes som en av «de fire store» i norsk rock, og har appellert til et bredt publikum. Bandet er kjent for tekster på norsk, som tar opp livets trivialiteter på en måte som har blitt oppfattet som troverdig og dypsindig.

RELATERTE BØKER