Bonka; øvingar i leseforståing

Bonka; øvingar i leseforståing - Lilly Jakobson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilly Jakobson
DIMENSJON
4,70 MB
FILNAVN
Bonka; øvingar i leseforståing.pdf
ISBN
2079777596227

BESKRIVELSE

Heftet Bonka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser.Elevene leter etter ord, skriver, gjetter gåter, ser på bilder, svarer på spørsmål, løser kryssord, tegner og fargelegger. Det er ikke satt klasse- eller alderstrinn på heftene fordi de også kan benyttes til spesialundervisning. De kan brukes uavhengig av læreverk.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788250818156 Kjøp Rakka nynorsk fra Cappelen Damm Undervisning Heftet Rakka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser. Elevene leter etter ord, skriver, gjetter gåter, ser på bilder, svarer på spørsmål, løser kryssord, tegner og fargelegger. Kjøp Akka nynorsk fra Cappelen Damm Undervisning Heftet Akka består av morsomme og varierte øvinger med enkle instruksjoner som gir elevene trening i å forstå sammenhenger og gjøre iakttakelser.

... 149,-Bonka, øvingar i leseforståing Lilly Jakobson.

RELATERTE BØKER