Antikvitetshandleren i Charleston

Antikvitetshandleren i Charleston - Beth Hoffman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beth Hoffman
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Antikvitetshandleren i Charleston.pdf
ISBN
7458198928959

BESKRIVELSE

En briljant roman som knytter sammen familie, håp og tap - og kjærligheten til livet.Teddi Overman er omgitt av forunderlige venner og gamle gjenstander i den lille antikvitetsbutikken hennes i Charleston. Her lever Teddi ut lidenskapen sin hun puster liv i andre menneskers etterlatenskaper og forvandler slitte møbler til de mest utsøkte antikviteter. Samtidig kan ingenting lindre den nagende usikkerheten hun har kjent på i årevis etter at lillebroren Josh plutselig forsvant..Når ting tyder på at Josh fortsatt kan være i live, blir Teddi trukket tilbake mot et hjem og en tid hun har flyktet fra. Reisen tilbake til barndommens Kentucky blir en reise som vil kunne forsone og gjenforene, men også.- kanskje mest av alt.- hjelpe henne med å finne seg selv.Antikvitetshandleren i Charleston.er.en roman om kjærligheten til livet.-.til tingene rundt oss, til rustrøde fuglefjær og vakre månespinnere. Men mest av alt er det en bok om å finne seg selv, og om å bestemme seg for hva man skal gi slipp på, og hva som skal få bli.

Jeg er litt usikker på om jeg liker bilder av personer på bokomslag, men sofaen og bakgrunnen er helt herlig og grunnen til at boka fanget min oppmerksomhet! Som ung pike finner Teddi en stol som hun tar med seg hjem til foreldrenes gård. www.gyldendal.no Vår pris 119,-. Bittersøt og sjarmerende sørstatsroman fra Beth Hoffman, forfatteren av CeeCee Honeycutts reddende engler.

Da Teddi Overman snubler over en skakk og forlatt stol i veikanten i Kentucky, finner hun samtidig sitt livs store lidenskap. Antikvitetshandleren i Charleston. Beth Hoffman; Monica Carlsen (Oversetter) En briljant roman som knytter sammen familie, håp og tap - og kjærligheten til livet.

RELATERTE BØKER