Alt uavklart

Alt uavklart - Unn Conradi Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unn Conradi Andersen
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Alt uavklart.pdf
ISBN
5709263483702

BESKRIVELSE

Som journalist er Torunn oppteken av å fortelje andres historier. Men sine eigne erfaringar finn ho ikkje språk for. Da ho startar arbeidet med å skrive om sin eigen families løyndom, blir ho stilt overfor fleire dilemma. Farfaren valde feil side under krigen, og far hennar har aldri snakka om det som hende. Gradvis avdekkast det ei forteljing knytt til hennar eigen identitet. Møtet med forskaren Siri vekker dessutan ei uventa kjensle i Torunn: Kva gjer det med alt ho har trudd om seg sjølv, og med forholdet til kjærasten Olav. Skal Torunn vere taus, som faren, eller skal ho velje språket? "Alt uavklart" er ein intens og utforskande roman om å bli i stand til å sjå seg sjølv og dei andre, og ei fascinerande forteljing om kjønn, seksualitet og rase.

Møtet med ... Kjøp Alt uavklart fra Norske serier Som journalist er Torunn oppteken av å fortelje andres historier. Men sine eigne erfaringar finn ho ikkje språk for.

Da ho startar arbeidet med å skrive om sin eigen families løyndom, blir ho stilt overfor fleire dilemma. Farfaren valde feil side under krigen, og far hennar har aldri snakka om det som hende.

RELATERTE BØKER