Vi var en gang

Vi var en gang - Monika Steinholm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monika Steinholm
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Vi var en gang.pdf
ISBN
4639470465751

BESKRIVELSE

Galgenhumoristisk og nært om tapt vennskap og tenåringskriser.Møt Saga. Moren har stukket av med en greker, og faren humper rundt i stua med amputert ben og sliter med å betale regningene. Kanskje ikke rart at Saga trives bedre sammen med kyrne hun passer, enn hjemme.Møt Sofie. Moren er mer interessert i dyre klær og velplei- de negler enn i hvordan Sofie egentlig har det, i hvert fall så lenge Sofie gjør leksene sine og får gode nok karakterer til å komme inn på medisin. For det synes moren hun skal.En gang var de Tuppen og Lillemor, rabarbra og sukker, to jordbær på et strå, Thelma og Louise. Det var dem mot resten. Nå er alt annerledes.Vi var en gang er historien om sorgen over å ha mistet sin beste venninne, om hvor vanskelig det er å finne tilbake til det som en gang var - og om nyfødte kalver, røde gensere, kjipe gutter og evigvarende naturfagsoppgaver.Monika Steinholm (f. 1983) har utgitt sju bøker for barn og ungdom, og når hun ikke skriver, jobber hun i Ark bokhandel. Hun har en toårig forfatterutdanning fra Universitetet i Tromsø og ble nominert til både Uprisen og NBUs Trollkrittet for debutboka Fuck verden. Hun vokste opp på Kvaløya og bor nå i Tromsø.

Noen ganger prater musikk til meg så sterkt at det ikke er ... Nok et kapittel i Albert Barillés klassiske serie fra 80-tallet er ute på DVD. Der "Det var en gang et menneske" tok oss med gjennom menneskets historie, tar "Det var en gang...livet" oss med inn i menneskekroppen.

Så sa svensken: Vi har så høye hus at hvis du skal opp i øverste etg. må du ta heisen om morgenen, så kommer du opp til kvelden.

RELATERTE BØKER