Verdt å dø for

Verdt å dø for - Lee Child | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Verdt å dø for.pdf
ISBN
3597171597152

BESKRIVELSE

Jack Reacher er på vei til Virginia, men tar en stopp i Nebraska. Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Duncan-klanen smugler «varer» som ikke tåler dagens lys, og frykter at Reacher skal blande seg opp i deres saker. De må bli kvitt den brysomme fremmedkaren for enhver pris - men alle som kjenner Jack Reacher, vet at det er en umulighet. Hva skjer i fredelige Nebraska, som det kan være verdt å dø for? «Den som kan legge fra seg Verdt å dø for etter bare noen sider, burde de ikke lese thrillere i det hele tatt!» - Independent "... den tenkende manns actionhelt, suveren butt-kicker og den smarteste fyren i klassen" -The Seattle Times "Det er vanskelig å tenke seg et menneske som ikke vil la seg begeistre av denne Robin Hoood-historien om rettferdig hevn» - Kirkus Reviews

Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Kjøp Verdt å dø for fra Bokklubber Den rettferdige hevner En mishandlet kone blir nektet behandling av sin voldelige ektemann, og bondetampen tilhører en familie som gir Reacher frysninger på ryggen. Mildt sagt.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Om det eneste vi tar med oss fra D-dagen er at det finnes saker det er verdt å dø for, så holder det. Kjøp 'Verdt å dø for' av Lee Child fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, CD, Heftet, Innbundet | 9788202428310 Kjøp 'Verdt å dø for, en Jack Reacher-thriller' av Lee Child fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER