Verdt å dø for

Verdt å dø for - Lee Child | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Verdt å dø for.pdf
ISBN
7009894035015

BESKRIVELSE

Jack Reacher er på vei til Virginia, men tar en stopp i Nebraska. Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Duncan-klanen smugler «varer» som ikke tåler dagens lys, og frykter at Reacher skal blande seg opp i deres saker. De må bli kvitt den brysomme fremmedkaren for enhver pris - men alle som kjenner Jack Reacher, vet at det er en umulighet. Hva skjer i fredelige Nebraska, som det kan være verdt å dø for? «Den som kan legge fra seg Verdt å dø for etter bare noen sider, burde de ikke lese thrillere i det hele tatt!» - Independent "... den tenkende manns actionhelt, suveren butt-kicker og den smarteste fyren i klassen" -The Seattle Times "Det er vanskelig å tenke seg et menneske som ikke vil la seg begeistre av denne Robin Hoood-historien om rettferdig hevn» - Kirkus Reviews

Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Verdt å dø for. Lee Child; Kurt Hanssen (Oversetter) Serie: Jack Reacher 15.

Et fullverdig menneske . Dette livet… er blitt så mye mer enn en «beretning om en norsk fremmedkriger», mye takket være Vitanzas evne til å vise fram det menneskelige, mangefasetterte i sin hovedperson, sammen med Tariqs evne til selvrefleksjon. Kjøp Verdt å dø for fra Bokklubber Den rettferdige hevner En mishandlet kone blir nektet behandling av sin voldelige ektemann, og bondetampen tilhører en familie som gir Reacher frysninger på ryggen.

RELATERTE BØKER