Verda er ein skandale

Verda er ein skandale - Agnes Ravatn | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Ravatn
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Verda er ein skandale.pdf
ISBN
4848880509783

BESKRIVELSE

Om livet, lykka og eit tilvære på bygda. Etter eit hektisk tiår i hovudstaden tek Agnes Ravatn mann og baby med seg frå Frogner og flyttar til den vesle vestlandsbygda Valevåg for å roe ned i permisjonstida. I eit forfalle småbruk utan Internett, omkransa av skog, fjell og sauer, milevis unna kulturandedammen i hovudstaden, snirklar dagane seg sakte forbi for den vesle familien. Kveldane går med til å drikke vin og samtale med den næraste naboen: vennen og forfattarkollegaen Einar Økland. Verda er ein skandale er stasjonære reisebrev frå eit halvår på bygda. Det handlar om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet. Tekstane er lett omarbeidde versjonar av essay som har stått på trykk i Dag og Tid.

Tekstane er lett omarbeidde versjonar av essay som har stått på trykk i Dag og Tid. "Verda er ein skandale" handler om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet. eit fyrverkeri av ei framsyning, vakker, velspela, ironisk poesi på sitt beste.

Under Falturiltu-festivalen blei dei begge bokbada av Geir Ersland i Stord Folkebibliotek og Bømlo Kulturhus. Les også vårt intervju med Ravatn: - Eg likar hyggetyranniet […] Verda er ein skandale er en bok jeg koste meg skikkelig med mens jeg leste, men så dessverre nesten litt glemte at jeg hadde lest.Det sier ikke nødvendigvis så mye om verken bokas kvalitet eller min interesse i den - jeg ser også verdien i en bok som i øyeblikket man leser den føles som et skikkelig bra avbrekk fra hverdagslige stress og rot, til tross for inntrykket den forlater deg med. Verda er ein skandale er stasjonære reisebrev frå eit halvår på bygda som tok ei uventa vending - og handlar om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet.

RELATERTE BØKER