Verda er ein skandale

Verda er ein skandale - Agnes Ravatn | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Ravatn
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Verda er ein skandale.pdf
ISBN
1966811214274

BESKRIVELSE

Om livet, lykka og eit tilvære på bygda. Etter eit hektisk tiår i hovudstaden tek Agnes Ravatn mann og baby med seg frå Frogner og flyttar til den vesle vestlandsbygda Valevåg for å roe ned i permisjonstida. I eit forfalle småbruk utan Internett, omkransa av skog, fjell og sauer, milevis unna kulturandedammen i hovudstaden, snirklar dagane seg sakte forbi for den vesle familien. Kveldane går med til å drikke vin og samtale med den næraste naboen: vennen og forfattarkollegaen Einar Økland. Verda er ein skandale er stasjonære reisebrev frå eit halvår på bygda. Det handlar om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet. Tekstane er lett omarbeidde versjonar av essay som har stått på trykk i Dag og Tid.

Musikken blir komponert og fremført live av Sandra Kolstad, aktuell med den kritikerroste "Life goes on" av Rolf Kristian Larsen på Det Norske Teatret. "Verda er ein skandale" handler om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet. Med oss har vi fått heddaprisvinnende dramatiker og regissør Toril Solvang.

Klassekampen. Med oss har vi fått heddaprisvinnende dramatiker og regissør Toril Solvang. Agnes Ravatn er aktuell med boka Verda er ein skandale, der ho mellom anna fortel om å flytta frå Oslo til den vesle bygda Valevåg i nabohuset til forfattarkollega Einar Økland.

RELATERTE BØKER