Tynget av skyld

Tynget av skyld - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Tynget av skyld.pdf
ISBN
5266502327768

BESKRIVELSE

Etter den tragiske ulykken frykter Elise at det er splid i familien og at ingenting vil bli som før. Hugo rammes av en voldsom skyldfølelse, og det hjelper ikke at Kristian og Sylvia ikke vil ha noe med ham å gjøre. Elise forstår begge parter, men velger å støtte sønnen sin.Julaften blir trist for dem alle. Sent på kvelden, etter at alle gjestene er gått hjem, kler Hugo på seg og går ut i det tette snedrevet.Hugo kjente at tårene presset på, og for en gangs skyld lot han dem renne. Det var ingen som så ham, og om det skjedde, var det ingen som visste hvem han var. Da plutselig lød en lys barnestemme like bak ham. «Har'u mista noen, du òg?» Hugo snudde seg brått. En liten gutt på fire-fem år, i en altfor stor skyggelue og med kinnene våte av tårer, sto og så opp på ham med tydelig medfølelse i blikket.

Kjøp boken Det store sviket av B.A. Paris (ISBN 9788205503977) hos Adlibris.com.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202436001 Kjøp Tynget av skyld fra Cappelendamm Etter den tragiske ulykken frykter Elise at det er splid i familien og at ingenting vil bli som før. Hugo rammes av en voldsom skyldfølelse, og det hjelper ikke at Kristian og Sylvia ikke vil ha noe med ham å gjøre. Kjøp Tynget av skyld fra Norske serier Etter den tragiske ulykken frykter Elise at det er splid i familien og at ingenting vil bli som før.

RELATERTE BØKER