Tenk om du var en ninja

Tenk om du var en ninja - John Malam | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Malam
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Tenk om du var en ninja.pdf
ISBN
2913601200165

BESKRIVELSE

Om livet som en ninjakriger. Tenk om du levde i Japan i krigstida. Hvis du var født inn i en ninjafamilie, ville du bli lært opp i ninjutsu. Du ville blitt med i en ninjaskole, og trent under streng disiplin før du ble sendt ut på farlige oppdrag som ninjakriger! Det ville vært livsfarlig! Ekspertenes topptips: Hør på faren din! Han har mange gode råd om ninjatrening. Ikke still for mange spørsmål. Nysgjerrighet kan gi deg alvorlige problemer! Kle deg i svart - eller hvitt hvis det snør. Du må alltid være usynlig. Tren med våpnene dine hver dag, ellers vil fiendene dine få overtaket på deg.

Hvis du var født inn i en ninjafamilie, ville du bli lært opp i ninjutsu. Du ville blitt med i en ninjaskole, og trent under streng disiplin før du ble sendt ut på farlige oppdrag som ninjakriger! Det ville vært livsfarlig! Ekspertenes topptips: Hør på faren din! Kjøp Tenk om du var en ninja fra Tanum Om livet som en ninjakriger.

De ble rekruttert blant bønder og fotsoldater som stod under samuraistanden, og etter hvert spesialiserte bestemte familier seg i denne virksomheten. De utviklet spesielle kampteknikker, samt utdannelse i forkledning, flukt, skjul, medisin, eksplosiver med mer ... Tyler Blevins (27), bedre kjent under streamer-navnet «Ninja», fortalte til gaming-nettstedet Polygon at vi aldri vil se han streame med andre jenter, og at det er en grunn til at vi aldri ser ... Spillet går rett og slett ut på at du får opp et bilde av en figur som både kan være en ninja, eller en kvinne kledd i burka.

RELATERTE BØKER