Stjerneskudd

Stjerneskudd - Peter Temple | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Temple
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Stjerneskudd.pdf
ISBN
6431831046486

BESKRIVELSE

Med Stjerneskudd er en av verdens aller beste krimforfattere, kritiker- og publikumsfavoritten Peter Temple, tilbake med enda en mørk og mesterlig fortelling fra Australias nattsider. Anne Carson er femten år. Hun er vakker og vilter - og kidnappet. Hennes velstående familie har samlet seg og besluttet å tilkalle Frank Calder, en tidligere soldat og gisselforhandler som nå har falt i unåde. Familien ønsker at han skal overlevere løsepengene til kidnapperne. Frank vil at de skal tilkalle politiet, men familien nekter, siden rot i politiets rekker nesten kostet et annet barn i Carson-familien livet flere år tidligere.Er det noen sammenheng mellom de to hendelsene? Er det grådighet som er motivet? Eller hevn? Eller kan det være noe helt annet? For å finne ut av det, må Frank gå langt ut over sine fullmakter. Mens Frank leter febrilsk etter mistenkte i nettet av Carson-familiens forretninger og avtaler, ekteskap og sidesprang, rivalisering og intriger, vet han at hvis instinktet hans er galt, vil jenta han leter etter, helt sikkert dø.

Den grå massen på stjerneskudd består av ulike stoffer som er mer eller mindre giftige, blant annet bariumnitrat som kan gi alvorlig forgiftning. Stjerneskudd finnes i ulike størrelser, og sammensetningen kan variere noe. Definisjon av stjerneskudd i Online Dictionary.

I tillegg er det lekkert garnert med reker og oftest limfjordskaviar, salat, asparges og franskbrød. Se, det er en brødskive helt nederst der. Annettes stjerneskudd Panert flyndre er veldig godt når du lager det selv.

RELATERTE BØKER