Spansk skoleordbok

Spansk skoleordbok - Signe Flydal Blichfeldt, María Luisa Villanueva Aasen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Signe Flydal Blichfeldt, María Luisa Villanueva Aasen
DIMENSJON
5,71 MB
FILNAVN
Spansk skoleordbok.pdf
ISBN
5020704882388

BESKRIVELSE

Ordboka inneholder ord og uttrykk fra moderne spansk, og en god del ord som brukes i Latin-Amerika. Spansk skoleordbok passer for deg som ikke kan noe spansk, men også for deg som har lært en del. I midtsidene finner du litt av hvert -om språk, om forskjellige land, uttaleregler, korte setninger du kan bruke når du prater, og en del grammatikk. Her er det også bøyningsmønstre for de regelmessige og de vanligste uregelmessige spanske verbene.

1. 01.06.2007, 09:16 Språkporten Spansk er et online læremiddel med grammatikkteori, grammatikkoppgaver og oppgaver for øving og drill.

Engelsk skoleordbok. over 32 000 oppslagsord; lett og raskt å slå opp på riktig ord; tusenvis av eksempler fra moderne engelsk og norsk Spansk skoleordbok er grundig gjennomarbeidet og spesielt tilpasset elever i ungdomsskolen og den videregående skolen, men den passer også godt for andre som vil lære spansk. Her finner du pdf-filer av alle oppgavene i oppgaveheftet til Spansk Skoleordbok. Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk. SPANSK MINIGRAMMATIKK - MINIGRAMÁTICA ESPAÑOLA Artikkel.

RELATERTE BØKER