Spansk skoleordbok

Spansk skoleordbok - Signe Flydal Blichfeldt, María Luisa Villanueva Aasen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Signe Flydal Blichfeldt, María Luisa Villanueva Aasen
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Spansk skoleordbok.pdf
ISBN
4243291388973

BESKRIVELSE

Ordboka inneholder ord og uttrykk fra moderne spansk, og en god del ord som brukes i Latin-Amerika. Spansk skoleordbok passer for deg som ikke kan noe spansk, men også for deg som har lært en del. I midtsidene finner du litt av hvert -om språk, om forskjellige land, uttaleregler, korte setninger du kan bruke når du prater, og en del grammatikk. Her er det også bøyningsmønstre for de regelmessige og de vanligste uregelmessige spanske verbene.

Aktuelle kurs: Spansk I, Spansk II og spansk på ungdomstrinnet Språkporten Spansk er lisensbelagt og kan brukes av elever, lærere og av privatpersoner som ønsker å forbedre sine grunnleggende spanskkunnskaper. Spansk skoleordbok er grundig gjennomarbeidet og spesielt tilpasset elever i ungdomsskolen og den videregående skolen, men den passer også godt for andre som vil lære spansk. Den nye utgaven har forbedret lesbarhet som gjør det lettere å slå opp raskt og finne riktig ord og betydning. Spansk skoleordbok er grundig gjennomarbeidet og spesielt tilpasset elever i ungdomsskolen og den videregående skolen, men den passer også godt for andre som vil lære spansk.

Fransk skoleordbok Les mer. Italiensk skoleordbok Les mer.

RELATERTE BØKER