Slik sparer du strøm - og penger

Slik sparer du strøm - og penger - Hans Ree | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Ree
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Slik sparer du strøm - og penger.pdf
ISBN
1453287439827

BESKRIVELSE

Dette er trolig den nyttigste boken du kommer til å kjøpe i år.Synes du strømregningen din er høy? Her får du en samling med flere enn 120 små og store tips til hva du kan gjøre for å få ned strømforbruket og redusere strømregningen. De fleste sparetiltakene koster ingenting å gjennomføre. Mange av tipsene har du kanskje ikke engang vært klar over. Dersom du får gjort bare noen av de smarteste tiltakene, så har du garantert tjent inn igjen bokens kostnad flerfoldige ganger!

Du bombarderes daglig med alskens sparetips i media. Rådene er velmente, men skal du spare mye penger raskt, så hjelper de deg lite.

Blant de viktigste postene for hvordan du kan redusere strømregningen din, innebærer oppvarming av huset ditt, og oppvarming av varmtvannet. Visste du for eksempel at ca.

RELATERTE BØKER