Skjønnlitterære selvmord

Skjønnlitterære selvmord - Eivind Normann-Eide | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Normann-Eide
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Skjønnlitterære selvmord.pdf
ISBN
6758198539082

BESKRIVELSE

Kan skjønnlitteraturen hjelpe oss å se faresignalene hos personer med selvmordstanker? Finnes det måter å hindre selvmord på? I denne boken gjør psykologspesialist Eivind Normann-Eide en rekke lesninger av berømte litterære selvmord - som Unge Werthers lidelser av Johann Wolfgang von Goethe, Anna Karenina av Leo Tolstoj og Glassklokken av Sylvia Plath. Gjennom gripende og poengterte lesninger viser forfatteren frem hvordan disse litterære figurene, hvorav flere har sterke selvbiografiske trekk, på ulike måter kjennetegnes av et komplekst samspill av faresignaler forbundet med selvmord. Faresignaler leseren også vil kunne fange opp, og dermed være til hjelp i det virkelige liv. Boken henvender seg til behandlere innenfor psykisk helsevern, pårørende og et allment publikum for øvrig.

Det fine med boken er at den både belyser fellestrekk ved selvmordene, i tillegg til å gå i dybden på hvor komplekst og unikt hvert at ... Fortellinger om selvmord kan med klokskap formidle en innsikt i det komplekse samspill av risikofaktorer som virker inn når et menneske står på kanten av sitt liv. Referanser Bridge, J.A., Goldstein, T.R.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Skjønnlitterære selvmord Utskrift E-post Detaljer Opprettet 25. juni 2017 Les mer … Kunsten å overleve.

RELATERTE BØKER