Seks år

Seks år - Harlan Coben | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
Seks år.pdf
ISBN
7886369766896

BESKRIVELSE

Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg med Todd. I seks år har han holdt seg unna Natalie, men da han kommer over Todds nekrolog klarer han ikke å holde seg unna begravelsen. Der får han et glimt av Todds kone ... det er bare det at hun ikke er Natalie. Hans perfekte bilde av Natalie begynner å rakne, og han skal komme til å sette sitt eget liv i fare.

Det koster 15.000-20.000 kroner per søknad, 50.000-60.000 per rettssak, og mange års privat skole er svært kostbart. Det nærmer seg 800.000 kroner, men ... Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg med en annen mann.

- Det er kjempekjekt å feire dette. Kjøp Seks år fra Bokklubber Skjult bak kjærlighet 'Jeg satt på bakerste kirkebenk og så at den eneste kvinnen jeg noen gang kom til å elske, giftet seg med en annen mann.' Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg en med annen mann. Fikk nedslående helsebeskjed for seks år siden - nå realiserer kjendisen drømmen i TV 2-program. Emil Solli-Tangen er en av deltakerne som har imponert mest i de første øvelsene i ... Han mer enn seks år eldre Artikkeltags.

RELATERTE BØKER