Regneraketten

Regneraketten - Gunn Ulsaker Berg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Ulsaker Berg
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Regneraketten.pdf
ISBN
5987266076172

BESKRIVELSE

- Grunnleggende matematikkforståelse for småskoletrinnetRegneraketten er en samling logiske, finurlige og matematiske oppgaver som får elevene til å tenke og diskutere med hverandre i par eller mindre grupper. Her skal de bl.a. vurdere hva som hører sammen/ikke hører sammen, hva som kjennetegner noe, matche størrelser, former eller farger og gjenkjenne skjulte former og mønstre. Her får elevene bruk for både sin erfaring og sin fantasi!I Regneraketten finner du et hefte med oppgaver som kan stå oppslått foran elevene, samt geometriske figurer og 12 plasthunder som de kan bruke når de løser oppgavene. En enkel lærerinstruksjon følger også med. Oppgavene har meget enkel tekst, på både bokmål og nynorsk.Regneraketten er utviklet med tanke på stasjonsundervisning, men kan selvsagt også brukes i annen type undervisning.Regneraketten er en del av STASJONSBYEN.

Den store regneraketten er et matematikkspill gitt ut av forlaget Levende bøker, og er anbefalt for barn fra 7-12 år. Det er et spill hvor en kan velge vanskelighetsgrad selv og varierer mellom matematikkoppgaver og "praktisk spill".

Gunn Ulsaker Berg og Hege Vits ... Stasjonsundervisning: Regneraketten utfordrer små hoder til matematiske funderinger, og er en del av Stasjonsbyen. Regneraketten er en samling logiske, finurlige og matematiske oppgaver som får elevene til å tenke og diskutere med hverandre i par eller mindre grupper. Her skal de bl.a.

RELATERTE BØKER