Rødt lys for Hardy-guttene

Rødt lys for Hardy-guttene - Franklin W. Dixon | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Rødt lys for Hardy-guttene.pdf
ISBN
5372909274031

BESKRIVELSE

Tenåringene Frank og Joe Hardy bor i den amerikanske småbyen Bayport. Faren deres, Fenton Hardy, er en dyktig og berømt detektiv. Guttenes største ønske er selv å bli detektiver og etterforske sine egne saker. Merkelig nok har de en tendens til å rote seg opp i mysterier! Hardy-guttene er på skøytetur med noen venner da de blir overrasket av et forrykende uvær og søker ly under en skrent. En ussel hytte oppå skrenten blir blåst ned sammen med sin gamle beboer. Hardy-guttene tilbyr den forslåtte mannen å bo hos dem en stund. I dagene etter forteller eneboeren mange spennende historier fra gullrushet i Det ville vesten da han var en ung eventyrer. Fenton Hardy er i Montana og leter etter en stjålet gull-last. Når han ber sønnene om assistanse, føler de seg svært inspirerte. Faren er uvanlig hemmelighetsfull, men Hardy-guttene bestemmer seg for å løse saken med gullranet.

Hardy-guttene og den stjålne frimerkesamlingen (BOK) Franklin W. Dixon 169 00 199 00.

Beskrivelse fra hardy-guttene.blogspot.no:Når guttene... # 05 Rødt lys for Hardyguttene # 06 Hardyguttene jager biltyvene # 07 Hardyguttene avslører huleboeren # 08 Hardyguttene den stjålne frimerkesamlingen ... Hardy-guttene løser kodemysteriet (29) 20.

RELATERTE BØKER