Pelargonia

Pelargonia - Frederik Svindland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frederik Svindland
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Pelargonia.pdf
ISBN
3655349184752

BESKRIVELSE

En ung gutt «trekker en bue med blikket fra den ene enden av hagen til den andre» og blir slått av alle inntrykkene: kirsebærtreet, smørpakningen på bordet, sprederen i langsomt veiv over plenen. Pelargonia er en billedrik og original debutroman skrevet med en usedvanlig presisjon. Den er en hyllest til mor og far, til hverdagene og naturen, fortalt av en svært følsom hovedperson.

Den overlevde . Om planten frys, vil neppe røtene fryse fyrste natta, og då kan dei klare seg. Venlis Pelargonia holder til på Sannesmoen i Drangedal kommune, ca.

Pelargonia er vakre alene, men kan gjerne plantes sammen med andre sommerblomster som f.eks. margeritt, surfina, lobelia og eføy. En pelargonia i leirpotte må vannes oftere enn en i plast.

RELATERTE BØKER