Moro med linjal

Moro med linjal - Helena Bross | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Bross
DIMENSJON
4,64 MB
FILNAVN
Moro med linjal.pdf
ISBN
7303111800742

BESKRIVELSE

Lek og lær, øv på centimeter, desimeter og meter med "Klassen min". Hvilke ting er lengst, kortest eller like lange? Se hvem som er lengst i Klassen min, og gjett hvem av Oscars kaniner som hopper lengst.Klipp ut linjalen i boka og sett i gang med å måle saker rundt omkring deg. Tegn, regn og sammenlign kort og lang på en kul måte! En fylle-i-bok med morsomme oppgaver laget av Helena Bross.

ellers stikker den klossebygde pelikanen eller krokodillen av med fangsten din! Etterpå kan du ha enda mer moro med å bygge om modellen til et sjøfly med brygge eller en fiskerlandsby med båt! Mattebok for 1. - 4.

Har du mistet CD-coveret eller brent ei plate med musikk, kan du lage og skrive ut et CD-cover på denne siden.Du kan velge mellom jewel case, som genererer en variant du kan sette i et tomt CD-cover, eller paper for å få en variant du kan brette og legge CD-en oppi.. Linjal.

RELATERTE BØKER