Minnenes melodi

Minnenes melodi - Nicholas Sparks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicholas Sparks
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Minnenes melodi.pdf
ISBN
1329107821872

BESKRIVELSE

Året er 1958 og Landon Carter er sytten år gammel. Han har gått ut med et par jenter og vært forelsket en gang allerede. Den siste jenta i landsbyen han hadde trodd han kunne falle for er prestens datter, Jamie Sullivan. Hun har alltid Bibelen i skoleveska og tar seg av sin far, som er enkemann. Tilfeldighetene gjør at Landon blir Jamies partner på en dansetilstelning, og han får en ny innsikt i menneskelige følelser som leder ham til å ta en overraskende beslutning. © FS Informasjonstjenester

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788259023902 Presentasjon av allsangprogrammet "Minnenes Melodier" Category Music; Song ALOHA OE (Instrumental) Artist Arne Mørch Flere av hans plateutgivelser ble slagere, blant annet «Minnenes melodi». Gunnar Engedahl (født 1919, død 1969) var en kjent norsk sanger og låtskriver i norsk platehistorie.

Kontakt Booking Presse ... Minnenes Melodi var min favoritt i 1940-årene. "De vakre toner" var nok betydningsfulle i en tenårings liv, men tekstens dybde rørte dypt - også i et ungt hjerte.

RELATERTE BØKER