Minnenes melodi

Minnenes melodi - Nicholas Sparks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicholas Sparks
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Minnenes melodi.pdf
ISBN
4865244152629

BESKRIVELSE

Året er 1958 og Landon Carter er sytten år gammel. Han har gått ut med et par jenter og vært forelsket en gang allerede. Den siste jenta i landsbyen han hadde trodd han kunne falle for er prestens datter, Jamie Sullivan. Hun har alltid Bibelen i skoleveska og tar seg av sin far, som er enkemann. Tilfeldighetene gjør at Landon blir Jamies partner på en dansetilstelning, og han får en ny innsikt i menneskelige følelser som leder ham til å ta en overraskende beslutning. © FS Informasjonstjenester

"De vakre toner" var nok betydningsfulle i en tenårings liv, men tekstens dybde rørte dypt - også i et ungt hjerte. Frykten for å miste barndomshjem og fuglesang lå latent og gryende etterhvert som sangens bevingede ord festnet sin aktualitet. Minnenes melodi Ensom jeg lytter til en melodi som gjør min tanke så flyktende fri Skjenker meg minner om tider som svant, det er min lykkes bank.

1.9K likes. Tema: Norske slagere fra årene 1950-1975 Målgruppe: Voksne som liker gamle, kjente og kjære melodier - De som... Explore releases from Engedahl & Stordahl at Discogs.

RELATERTE BØKER