Migranorsk 3

Migranorsk 3 - Kjell Ove Brandseth, Nancy Austberg Salvesen, Gro Knive | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ove Brandseth, Nancy Austberg Salvesen, Gro Knive
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Migranorsk 3.pdf
ISBN
7142021075760

BESKRIVELSE

Migranorsk Allmenn - Arbeidsbøker 1/A1, 2/A2 og 3/B1 Arbeidsbøkene følger og supplerer episodene i programmet Migranorsk Allmenn og sees i sammenheng med domenene i den nye læreplanen. Bøkene er lagt opp for spor 2 og 3 på nivå A1, A2 og B1. De er rikt illustrert med fargetegninger og - bilder fra programmet og andre kilder. Bøkene er nyttige for både elever og veiledere. Oppgavene i bøkene oppmuntrer til variert muntlig aktivitet i gruppe- eller klasserommet. De inneholder blant annet: - læringsmål for hver episode - oversikt over hvor i programmet ulike domener tas opp - grammatikkoppsummeringer til hver episode - forslag til gruppe- og klasseromsaktiviteter - sammendrag/lengre tekster - spørsmål til videoepisodene i programmet - ordbank med nye og nyttige ord til episoden - utfyllingsoppgaver

Læreren sier at han kan ordne det. 3. Se punkt 5.3 i prøvereglementet for mer informasjon om alternativ prøve.

De er rikt illustrert med fargetegninger og bilder fra programmet og andre kilder. Kjøp Migranorsk 2 fra Bokklubber Arbeidsbøkene er et supplement til den nettbaserte læringsressursen Migranorsk Allmenn. Målgruppen er deltagere på spor 2 og 3, nivå A1, A2 og B1.

RELATERTE BØKER