Intervjuer

Intervjuer - Frank Lande | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Lande
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Intervjuer.pdf
ISBN
5091449595569

BESKRIVELSE

En mann som forelsker seg i sin egen iBook. En kvinne som har fått nok av ømme kyss. To unggutter som nærleser jentebladet Inside for å forstå seg bedre på det annet kjønn. Frank Lande har slått på båndopptakeren og invitert venner og kjente til å snakke om sex, følelser og troskap i den flytende kjærlighetens tidsalder. Svarene handler om alt fra matallergi til romveseners interiørpreferanser. Har vi å gjøre med et sosiologisk feltarbeid? Et politisk innlegg? Eller er denne boka oppspinn fra ende til annen? Spørsmålet er irrelevant. Intervjuer er både smartere og morsommere enn resten av norsk «kjønnsrolledebatt» til sammen.

Journalisten intervjuer med tanke på at svarene skal publiseres for offentligheten. Intervjuer gjennomfører vi som regel hos kommunen, eller på en utvalgt barnehage eller skole. Det er imidlertid ingenting i veien for at vi ber de vi skal intervjue, om å komme til oss, eller at vi bruker videomøter eller andre tekniske løsninger for overføring av lyd og eventuelt bilde for å gjennomføre intervjuene. Videooverførte intervjuer har blitt mer og mer vanlig de siste årene, men byr også på noen helt egne utfordringer.

Førsteamanuensis ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse. Kari Skarholt.

RELATERTE BØKER