Ingen vei tilbake; kriminalroman

Ingen vei tilbake; kriminalroman - Tove Alsterdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Alsterdal
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Ingen vei tilbake; kriminalroman.pdf
ISBN
4150529429390

BESKRIVELSE

Et mørkt familiedrama, en thriller om pasjon og svik, forbrytelse og forsoning. Helene Bergman har forlatt forstaden. Hun har slått en strek over sin bakgrunn og brutt med familien: en mor som forlot sine to barn, en far som drakk og søsteren som ikke kunne skille mellom fantasi og virkelighet. En natt faller søsteren Charlie ned fra en balkong i ellevte etasje i den svenske forstaden Jakobsberg. Bak henne ligger et liv med narkotika, kaos og uoppfylte drømmer og lengsler. Politiet avskriver saken som selvmord. Samme natt vandrer den slitne og herjede Ridderen gjennom Jakobsberg sentrum. Han ser Charlie komme ut fra en nattklubb sammen med en mann - men hvem skal bry seg om ham som vitne? Hvem var egentlig Helenes søster? Tok hun virkelig livet av seg? Og hva gjorde hun i Buenos Aires fire uker før sin død? I sin jakt på sannheten konfronteres Helene med en brutal del av historien som går dypere inn i hennes eget liv enn hun noensinne kunne ane.

Sendes innen 2-3 virkedager. Kjøp boken Ingen vei tilbake; kriminalroman av Tove Alsterdal (ISBN 9788248916413) hos Adlibris.com.

Fra den aller første siden suges man inn i et mørkt familiedrama i Jakobsberg med forbindelser tilbake til 1970-tallets Buenos Aires. Og det merkes at forfatteren har gjort et grundig research arbeid. PERFEKT PÅSKEKRIM: «Ingen vei tilbake» av Tove Alsterdal (55) ble kåret til årets krim i Sverige i 2014.

RELATERTE BØKER