Gutten på toppen av fjellet

Gutten på toppen av fjellet - John Boyne | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Boyne
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Gutten på toppen av fjellet.pdf
ISBN
1701782911794

BESKRIVELSE

Hva skjer med et foreldreløst barn som blir tatt inn under Adolf Hitlers vinger? Da Pierrot blir foreldreløs, må han flytte fra hjemmet sitt i Paris og begynne et nytt liv hos tanten Beatrix, som er hushjelp i en rik husholdning høyt oppe i de tyske fjellene. Det er ikke vanlige tider. Året er 1935, og andre verdenskrig nærmer seg med stormskritt. Og det er ingen vanlig husholdning heller, for stedet er Berghof, Adolf Hitlers landsted. Snart blir Pierrot tatt under Hitlers vinger, og kastes ut i en ny verden som stadig blir farligere: en verden preget av frykt, hemmeligheter og forræderi, en verden han kanskje aldri vil klare å unnslippe.Sterk roman fra forfatteren av bestselgeren Gutten i den stripete pyjamasen. En bok som er vanskelig å legge fra seg, og umulig å glemme.«For å forstå akkurat hvor bra denne boken er, må du lese den selv. (...) Gutten på toppen av fjellet er rett og slett en klassiker.» HILDE MATRE LARSEN, MAGASINET BOK

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Gutten på toppen av fjellet av John Boyne (ISBN 9788293346869) hos Adlibris.com.

Gutten på toppen av fjellet Gutten på toppen av fjellet er rett og slett en klassiker.» HILDE MATRE LARSEN, MAGASINET BOK LES MINDRE Emner: Andre verdenskrig Foreldreløse. Alternative utgaver.

RELATERTE BØKER