Finn den skyldige; den svarte djunkens hemmelighet

Finn den skyldige; den svarte djunkens hemmelighet - Julian Press | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julian Press
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
Finn den skyldige; den svarte djunkens hemmelighet.pdf
ISBN
3396535210986

BESKRIVELSE

Fillip, Fredrik, Katrine, Leo og kriminalbetjent Lars deler har en brennende interesse for uløste kriminalgåter. Denne gangen må de stoppe tyver og diamantsmuglere, finne et forsvunnet frimerke og oppklare kidnappingen av en kjent vitenskapsmann. Det gjelder å være en skarptenkt detektiv, og ha et ørneblikk for små detaljer i vrimlebildene, for å løse kriminalsakene. Løsningene finnes på neste side hvor jakten på nye spor fortsetter. Boka har en tydelig lay-out med korte tekster og detaljerike tegninger som gjør det spennende å løse gåtene også for mindre vante lesere.

Rett i postkassa. ----- Vi har selvbetjening hos www.pbok.no ----- Terje Ogden - Innføring i spesialpedagogikk Terje Ogden - Kvalitetsbevissthet i skolen : tilrettelegging av betingelser for effektiv... Leter du etter finn.no? - her kan du finne finn.no og lignende produkter.

Aldring og bevegelse .pdf last ned Jorunn Lægdheim Helbostad. Alle tiders torsdag bok .pdf John Steinbeck.

RELATERTE BØKER