Denne dagen, et liv

Denne dagen, et liv - Jens Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Andersen
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Denne dagen, et liv.pdf
ISBN
6560807581328

BESKRIVELSE

Jens Andersens imponerende biografi over Nordens mest folkekjære dikter forteller en ny historie som går bak forfatterskapets fasade og skildrer Astrid Lindgrens tanker og handlinger, kamper, nederlag og seire, drømmer og depresjoner. Boken bygger på et vell av hittil ukjente brev, dagbøker og fotografier. Aldri har vi kommet nærmere skaperen av Pippi, Mio, brødrene Løvehjerte og Emil.

Etter tre dagar i klasseromet, har eg nesten, men bare nesten gløymt at eg nettopp hadde ferie. Denne dag, et liv. Bogen er en gave til alle os, der er vokset op med Astrid Lindgrens bøger, og som har grædt over den stakkels, ensomme og forsømte dreng i 'Mio min Mio' og jublet over den… Læs mere.

Lytt. Denne dagen, et liv : en biografi om Astrid Lindgren Forfatter: Jens Andersen Lån som lydbok Lån som punktskrift.

RELATERTE BØKER