Den klønete skytsengelen

Den klønete skytsengelen - Arto Paasilinna | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arto Paasilinna
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Den klønete skytsengelen.pdf
ISBN
4522654297547

BESKRIVELSE

En solfylt dag samles fem hundre engler i Kerimäki kirke for å gjennomføre det årlige grunnkurset for skytsengler. En av kursdeltakerne er den nylig avdøde religionslæreren, Sulo Auvinen. Som menneske har han vært en ganske klumsete type, som engel er han en staselig åpenbaring: Vingebredden er på hele ti meter. Men han er ikke blitt mindre klønete, og man bestemmer raskt at han skal tildeles en lettbeskyttet person. Valget faller på Aaro Korhonen som nettopp er blitt den lykkelige eier av en kafé i Helsinki. Allerede på vei til mennesket han skal beskytte, klarer imidlertid den velmenende skytsengelen å få vingene sine inn i en høyspentledning. Korhonen er lykkelig uvitende om beskyttelsen han får, og hvordan den skal komme til å rote til livet hans.

En av kursdeltakerne er den nylig avdøde religionslæreren, Sulo Auvinen. Som menneske har han vært en ganske ... En av deltagerne er den nylig avdøde religionslæreren Sulo Auvinen.

.. På lager Sendes vanligvis innen 24 timer Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-En solfylt dag samles fem hundre ... Kjøp 'Den klønete skytsengelen' av Arto Paasilinna fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER