Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år

Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år - Hendrik Groen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hendrik Groen
DIMENSJON
11,4 MB
FILNAVN
Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år.pdf
ISBN
8543375510148

BESKRIVELSE

Hendrik Groen er kanskje gammel, men han er ikke død ennå, og han har absolutt ingen planer om å legge inn årene. Sant nok blir de daglige turene kortere og kortere fordi bena protesterer, og han besøker legekontoret regelmessig. Teknisk sett er han en eldre person. Men hvorfor skulle det bety at livet fra nå av bare dreier seg om å holde ut på gamlehjemmet, drikke kaffe og vente på døden? I korte og tilsynelatende lettbente og fremfor alt åpenhjertige dagboknedtegnelser tar Hendrik Groen med seg leseren på et år med oppturer og nedturer på eldrehjemmet i Amsterdam. Når årets siste dag har kommet, vil leseren føle det hardt å si farvel til denne sjarmerende personen ...

Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år (BOK) Hendrik Groen 129 00. Kjøp.

Sant nok blir de daglige turene kortere og kortere fordi bena protesterer, og han besøker legekontoret regelmessig. Kjøp Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år fra Norske serier Hendrik Groen er kanskje gammel, men han er ikke død ennå, og han har absolutt ingen planer om å legge inn årene. Sant nok blir de daglige turene kortere og kortere fordi bena protesterer, og han besøker legekontoret regelmessig. Kjøp Den hemmelige dagboken til Hendrik Groen, 83 1/4 år fra Bokklubber Hendrik Groen er kanskje gammel, men han er ikke død ennå, og har absolutt ingen planer om å legge inn årene.

RELATERTE BØKER