Dødsmerkene

Dødsmerkene - Veronica Roth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Roth
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Dødsmerkene.pdf
ISBN
5675189088977

BESKRIVELSE

I galaksen der kraften styrer, har alle sitt eget talent en kraftgave. CYRA er søsteren til den brutale tyrannen som regjerer Shotets folk. Cyras kraftgave gir henne smerte og makt noe broren utnytter ved å bruke henne til å torturere sine fiender. Men Cyra er mye mer enn et våpen i brorens hånd ... Akos er sønn av en bonde og et orakel fra den iskalde planetnasjonen Thuvhe. Kraftgaven hans beskytter ham, og han er grenseløst lojal overfor familien. Da Akos og broren blir tatt til fange av soldater fra Shotet, forsøker Akos desperat å få broren levende ut derfra koste hva det koste vil. Så kastes Akos inn i Cyras verden, og fiendskapen mellom landene og familiene deres føles som en uoverstigelig hin-dring. Vil de hjelpe hverandre å overleve, eller vil de ødelegge hverandre? DØDSMERKENE er Veronica Roths praktfulle portrett av vennskapet og kjærlighetens kraft, i en galakse fylt av fascinerende gaver. Oversatt av Hilde Lyng, MNO VERONICA ROTH har skrevet de internasjonale bestselgerne Divergent, Opprøreren, De lojale og Four Tobias historie. Roth og mannen er bosatt i Chicago. Finn ut mer på www.dodsmerkene.no

Oversatt av Hilde Lyng, MNO VERONICA ROTH har skrevet de internasjonale bestselgerne Divergent, Opprøreren, De lojale og Four Tobias historie. Pris: 155,-. pocket, 2018.

april ... Dødsmerkene. Veronica Roth; Hilde Lyng (Oversetter) Serie: Dødsmerkene 1.

RELATERTE BØKER