Arbeidsgrammatikk - tysk

Arbeidsgrammatikk - tysk - Halvor Thesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Thesen
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Arbeidsgrammatikk - tysk.pdf
ISBN
2143324321186

BESKRIVELSE

Boken er en kombinert lære- og øvingsbok som behandler de mest sentrale emnene innenfor tysk språk. Boken er laget slik at den kan brukes for alle varianter tyskkurs, både nivå I og nivå II. Innholdet er bygd opp slik at grammatikkunnskapene gradvis bygges opp fra de enkle til de mer kompliserte.

Halvor Thesen. Boken er en kombinert lære- og øvingsbok som behandler de mest sentrale emnene innenfor tysk språk.

Boken er laget slik at den kan brukes for alle varianter tyskkurs, både nivå I og nivå II. Innholdet er bygd opp slik at grammatikkunnskapene gradvis bygges opp fra de enkle til de mer kompliserte. Halvor Thesen er lektor med fagene tysk, engelsk og arkeologi, og har undervist ved Sandnes videregående skole parallelt med utviklingen av læreverk i tysk og engelsk for både yrkesfag og allmennfag.

RELATERTE BØKER